TEČAJEVI

Škola kajaka

Učenje i avantura na divljim vodama

Kajak škola je mjesto gdje se ljubitelji vodenih sportova mogu upustiti u uzbudljivu avanturu kajakaštva. Ova škola pruža mogućnost učenja i usavršavanja tehnika kajakaštva, bez obzira na dob ili razinu iskustva.
Cilj kajak škole je omogućiti polaznicima da steknu potrebno znanje i vještine za sigurno i uživanje u kajakaštvu na divljim vodama. Kroz stručno vođene treninge i instrukcije, polaznici će se upoznati s osnovnim tehnikama veslanja, upravljanja kajakom i sigurnosnim protokolima. Uz to, naučit će o opremi koja je potrebna za kajakaške izlete i kako pravilno koristiti tu opremu.
Kajak škola ne samo da nudi tehničko obrazovanje, već i promiče ljubav prema prirodi i svijesti o zaštiti okoliša. Polaznici će naučiti važnost očuvanja vodenih ekosustava i odgovornog ponašanja prema prirodi tijekom kajakaških aktivnosti. Kroz edukaciju o ekološkim aspektima kajakaštva, polaznici će biti svjesni kako svojim postupcima mogu pozitivno doprinijeti očuvanju prirodnih resursa.
Kajak škola pruža priliku za upoznavanje novih ljudi sličnih interesa i stvaranje dugotrajnih prijateljstava. Sudjelovanje u grupnim aktivnostima i izletima omogućuje polaznicima da dijele iskustva, podržavaju jedni druge i zajedno rastu kao kajakaši.
Uz osnovnu obuku, kajak škola također nudi napredne tečajeve za one koji žele unaprijediti svoje vještine. Polaznici će imati priliku istražiti napredne tehnike veslanja, savladati zahtjevnije rute na rijekama i upustiti se u adrenalinske avanture na turbulentnim vodama.
Kajak škola je idealno mjesto za sve koji žele istražiti svijet kajakaštva i doživjeti uzbuđenje divljih voda. Bez obzira na to jeste li potpuni početnik ili već imate određeno iskustvo, kajak škola će vam pružiti stručno vođenje, podršku i inspiraciju za napredak u ovom dinamičnom sportu.
Pridružite se kajak školi i otkrijte ljepotu kajakaštva!

Tečaj “eskimo roll-a”

Naučite vještinu sigurnog oporavka u kajaku

Tečaj eskimo rolla je program namijenjen kajakašima koji žele savladati ključnu vještinu eskimo roll-a – tehnike oporavka kajaka nakon prevrtanja. Ova vještina omogućuje kajakašima da ostanu sigurni i samopouzdani na vodi te se brzo oporave u slučaju prevrtanja.
Tijekom tečaja eskimo roll-a, instruktori će vas provesti kroz postupno učenje tehnike rolla, prilagođeno vašoj razini iskustva. Početnici će se upoznati s osnovama, uključujući pravilno pozicioniranje tijela, korist odgovarajućih hvatova i pravilno korištenje snage trupa za okretanje kajaka natrag u ispravan položaj.
Napredni kajakaši će se fokusirati na usavršavanje tehnike i rad na poboljšanju učinkovitosti i brzine eskimo roll-a. Instruktori će pružiti individualne savjete i prilagoditi trening prema vašim specifičnim potrebama kako biste postigli optimalne rezultate.
Važan dio tečaja eskimo roll-a je praktična primjena naučenih vještina na vodi. Instruktori će vas voditi kroz simulirane situacije prevrtanja i pružiti podršku i povratne informacije kako biste se osjećali sigurno i samopouzdano tijekom izvođenja eskimo roll-a u stvarnim uvjetima.
Naučiti eskimo roll nije samo korisno za sigurnost kajakaša, već i za povećanje samopouzdanja i uživanje u kajakaštvu. Kada savladate ovu vještinu, osjećat ćete se samostalnije i spremnije za istraživanje izazovnijih voda.
Tečaj eskimo roll-a također pruža priliku za upoznavanje drugih kajakaša sličnih interesa i dijeljenje iskustava. Sudjelovanje u grupnim vježbama i izazovima omogućuje vam da se povežete s kajakašima koji dijele strast prema ovom sportu.
Neovisno o vašoj razini iskustva, tečaj eskimo roll-a vam pruža stručno vođenje i podršku instruktora koji će vam pomoći da savladate ovu ključnu vještinu kajakaštva. Pridružite se tečaju eskimo roll-a i otkrijte kako postići sigurnost i samopouzdanje na vodi.

20200625_155028 (1)
20200625_155033

Kontakt

Voliš kajak?

Postavi nam pitanje…

    Voliš kajak?

    Postavi nam pitanje…